avidsound.cz
Diskuzní fórum o audio produktech firmy Avid
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

problém s instalací PT 7.3

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra avidsound.cz -> Pro Tools LE/M-Powered Windows
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sp114



Založen: 15.11.2011
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2011 12:46 pm    Předmět: problém s instalací PT 7.3 Citovat

Dobrý den,
snažím se nainstalovat Pro Tools LE 7.3 (Mbox2 mini) na operační systém Windows XP Professional verze 2002 Service Pack 3.
Počítač:
Pentium (R) dual-Core CPU
T4500 @2.30GHz
2.29 GHz, 2,92 GB RAM

Instalace vždy naběhne v pořádku, ale při finalizaci se jezdec stavu zastaví a s ním i celá instalace.
Nemáte někdo podobnou zkušenost, případně řešení?
Díky všem za reakce.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra avidsound.cz -> Pro Tools LE/M-Powered Windows Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com