avidsound.cz
Diskuzní fórum o audio produktech firmy Avid
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Problemy se spoustenim

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra avidsound.cz -> Pro Tools LE/M-Powered Windows
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JimRoot



Založen: 1.6.2009
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2009 11:10 pm    Předmět: Problemy se spoustenim Citovat

Nazdar nainstaloval jsem pro tools m-powered 7.4 mam xp SP3 a ksyz klepnu na ikonu a chci spustit tak mi to nejede muzete mi poradit co s tim je diik Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PK



Založen: 7.12.2004
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: pá červen 12, 2009 11:47 am    Předmět: Citovat

Co znamená "nejede"?
Objeví se úvodní logo Pro Tools? Pokud ano, kam až se dostane při startování? (vypisuje se tam, co se zrovna provádí během spouštění)
Objeví se nějaké chybové hlášení?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
gvoon



Založen: 24.6.2009
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 3:39 pm    Předmět: Problemy se spoustenim Citovat

Ahoj, taky mám podobný problém. Stáhnul jsem si "M-Powered 7.4 demo" ze stránek M-audia. Provedl instalaci (vše bez jakékoliv chybové hlášky). No a po spuštění nic.
Po kliknutí na ikonu se na chvilku ukážou u kurzoru přesýpací hodiny a pak ..... nic.
Žádná chybová hláška, žádné probliknuti na monitoru , prostě nic.
Zajímavé je, že ve správci úloh se objeví spuštěné "ProTools M-Powered Demo.exe"
Počítač je nový, před 3 týdny sestavený.
OS Windows XP profesional SP3.
Zvukovka M-audio Delta 66 (stažene nejaktuálnější ovladače). Ale i bez zvukové karty by měli alespoň začít nabíhat a pak zahlásit že nemají kartu.
Stejné DEMO jsem vyzkoušel i na jiném počítači kde vše funguje bez problémů, takže instalačkou to nebude.
Nemá někdo nápad čím by to mohlo být? Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gvoon



Založen: 24.6.2009
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 9:50 am    Předmět: Citovat

Tak už jsem to vyřešil. U mě za to mohl Internet Explorer 8. Stačilo provést odinstalování (návrat k IE7) a vše začalo hned fungovat. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
had



Založen: 22.12.2010
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2010 7:08 am    Předmět: Pro Tools LE 8.0 Citovat

Dobry den nainstaloval jsem aplikaci na windows 7 64.bit instalace probehla bez problemu a bez jakych koli chyb ,po restaru a instalaci skousim spustit program ale marne . . . po nacitani databazi a pluginu zahlasi chybu Unable to lacate Digidesign hardware .make sure your hardware is connected and turned on. click ok when the hardware is ready

uz opravdu newim co stim ,poradte mi prosim moje zvukova karta je m-audio nrv10 ,vsechno se zda ze slape bez problemu v jinych seqvencrech nemam problem budu si cenit kazde pomoci ,cetl jsem ,ze s win 7 64.bit by u pro tools 8 nemel byt problem dekuji preji pekne svatky

PS.pokusil jsem se odstranit IE8 ale bez vysledku pro Pro Tools
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra avidsound.cz -> Pro Tools LE/M-Powered Windows Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com