avidsound.cz
Diskuzní fórum o audio produktech firmy Avid
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Problém s PT LE 8.0.1

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra avidsound.cz -> Pro Tools LE/M-Powered Windows
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
krasty



Založen: 1.9.2009
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 9:12 pm    Předmět: Problém s PT LE 8.0.1 Citovat

Ahojky,
dnes jsem si stáhl a nainstaloval PT LE 8.0.1 a po instalaci mi nejdou rozběhnout Pro Tools, při načítání se zastaví na "Loading plug-ins Structure.dpm" a načítání zamrzne. Windows XP běží mormálně. Nejsem počítačový nadšenec, tak prosím o radu. Nainstaloval už někdo novou aktualizaci? Chodí Vám to bez problémů? Nevíte někdo, co s tím?
Dík Krasty
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PK



Založen: 7.12.2004
Příspěvky: 25

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 4:53 pm    Předmět: Citovat

Chce to odinstalovat Internet Explorer 8...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
krasty



Založen: 1.9.2009
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 3:10 pm    Předmět: Citovat

Děkuji!
Krasty
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra avidsound.cz -> Pro Tools LE/M-Powered Windows Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com
www.mediaport.cz www.punchlight.com